Купити: "Туфлі TOPITOP 602, біло-сріблясті "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 602 біло-сріблясті
Код:8498-4403
Колір:біло-сріблясті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Хто б міг подумати, що ортопедичні дитячі туфлі для дівчаток можуть виглядати так стильно, елегантно і привабливо. Якісне виконання дитячого взуття з білої шкіри доповнено оригінальним принтом з розсипу польових квіточок сіро-чорних відтінків і трохи золотистого. Верхній кант туфлею обрамлений смужкою з сріблястою шкіри з ажурними краями і перфорацією, що робить модель дитячого взуття повітряної і витонченою. Квітка зі стразів на ремені переливається в сонячних променях і дуже сподобається юним модницям.
Щоб закріпити туфлі на красивих дитячих ніжках використовують зручний ремінь на липучці через металеву петлю. Високий задник з твердої пластиною зверху пом'якшується зручним валиком, щільно облягає ноги, що запобігає натирання п'ят.
М'яка шкіра всередині дитячого взуття збереже комфортні умови і запобіжить пітливість ніг, що важливо для ваших малюків.
Анатомічна шкіряна устілка з супінатором спочатку в розвитку м'язів стопи відповідно до фізіологічних зростанням.
Зносостійка підошва з косою формою каблука запобігає деформації ніг всередину і має антишокова ділянки для рівномірного розподілу навантаження на стопи.
Твердий формоустойчивая носок в ортопедичного взуття для дітей є необхідним складовим.
Дитячі туфлі для дівчаток мають багато варіантів розмірів і підійдуть як малюкам з перших кроків, так і першокласникам під шкільну форму. Не пропустіть свій шанс порадувати ваших діток і купуйте наймодніші новинки в наших фірмових магазинах Topitop.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
20212223251290грн.
2627301390грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 602, біло-сріблясті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!