"Черевики осінні TOPITOP 2242-1, чорні, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2242-1 чорні
Код:1411-4765
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Осінні високі черевики для дівчаток виконані з натуральної лакової шкіри чорного кольору. Лакова шкіра має стильну вироблення під "зміїну луску". Спереду скомбіновано з нашивних деталлю з натурального нубуку на яку прикріплено прикрашає дитячу взуття бант. Кріплення на нозі в цій моделі осіннього взуття комбіноване: з внутрішньої сторони застібка блискавка, а з протилежного боку вставлена гумка, яка забезпечує прилягання по нозі дитячих черевик в області щиколотки. Така модель цікава тим, що відсутня можливість попадання вологи всередину взуття. Внутрішня сторона ортопедичного взуття обшита взуттєвої байкою, для підтримки оптимального температурного режиму для ніг, оберігаючи їх від холоду. Дитячі черевики оснащені всіма необхідними деталями ортопедії, для здорового розвитку стопи і правильного формування суглобів. У тому числі і підошва Томаса має доведену до досконалості конструкцію, завдяки відштовхування від землі відбувається за інерцією, не обтяжуючи м'язи стопи. Діти залишаються задоволеними комфортними відчуттями під час прогулянок в дитячій ортопедичного взуття TOPITOP.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2242-1, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація