Купити шкільне взуття: "Сандалії берці TOPITOP 019-4, темно-фіолетові, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:4137-2908
Колір:темно-фіолетові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором, дуже високий жорсткий задник
Ортопедичні туфлі для дівчаток конструктивно розраховані на високий обхват дитячого голеностопа. Термін "ортопедичні берци для дітей" має на увазі обов'язкову наявність завищеного жорсткого задника. Можливе застосування індивідуальної устілки прискорить процес корекції дефектів у розвитку гомілковостопних суглобів. При початковому ступені вальгусна деформація рекомендовано носити дану ортопедичне взуття для дівчаток в тій комплектації, як вона є.
Ефективне фіксування дитячих туфель на ногах також відноситься до ортопедичних вимогам, тому ремені розташовані рівномірно по передній лінії в області пучкової частини, безпосередньо підйому стопи і в верхній точці підйому.
Конструкція ортопедичної підошви включає стійкий скошений каблук і розподільні зони для пом'якшення ударів об тверду поверхню.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
26301850грн.
313335361950грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 019-4, темно-фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!