Купити дитяче взуття: "Туфлі TOPITOP 025-10, синьо-малинові, лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 025-10 синьо-малинові
Код:9478-3739
Колір:синьо-малинові
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні туфлі для дівчаток. Мають високий задник, в якому вбудована спеціальна жорстка пластина, яка виконує роль фіксатора стопи в фізіологічно правильної позиції. Незважаючи на закриту конструкцію ортопедичного взуття, ця модель дитячих туфель дуже легка і зручна. Каблук, маючи скошену форму, не дає завалюватися нозі всередину. Антишокова вставки на підошві забезпечують дитині м'який дотик до дорожнього покриття.
Лакова синя шкіра дуже гарно поєднується з малиновим кольором підошви і ексклюзивним дизайнерським прикрасою у вигляді бантика. Липучка, виконуюча в цій дитячого взуття роль застібки, прикрашена брошкою-квіткою зі стразами. Це надає певний шарм. Дівчата із задоволенням зможуть одягнути під ці туфлі і шкільний наряд і святкову сукню.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
201190грн.
2122231250грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 025-10, синьо-малинові
Добавити відгук
Відповісти17.02.22 14:56Вика
на широкую ногу
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!