Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 2222, синьо-коричневі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 2222 синьо-коричневі
Код:4312-3771
Колір:синьо-коричневі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Комфортні ортопедичні сандалі для хлопчиків представлені в приємному поєднанні кольорів -синього і коричневого. Натуральний нубук в даних дитячих босоніжках володіє формоустойчивая властивостями, що відповідає ортопедичним вимогам. Перфорація на деталях дитячого взуття виступає як стриманий декор.
Зносостійка підошва має антишокову точкову систему для розподілу навантаження в місцях найбільш стикатися з твердою поверхнею, а також присутній каблук "Томаса", щоб виправляти вже придбані викривлення або запобігати деформацію стоп.
Повністю шкіряна внутрішня частина дитячого взуття додасть комфорт і допоможе уникнути пітливості ніг. Устілка з супінатором і високий твердий задник виготовлені з урахуванням ортопедичних стандартів на сучасному обладнанні.
Два ременя на застібках і один на липучці (для частого використання) - самий коректний спосіб кріплення ортопедичних босоніжок на стопі. набував дитяче взуття в мережі наших магазинів дитячого взуття "Topitop", ті точно знають про відмінну якість наших товарів і їх комфортності.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
191090грн.
21222324251190грн.
261290грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 2222, синьо-коричневі
Добавити відгук
Відповісти07.11.20 17:34Евгения
Отличная модель, не первый год покупаю ребёнку. Сын доволен, качество супер
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!