Купити дитяче взуття: "Кросівки TOPITOP 1056, темно-сірі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1056 темно-сірі
Код:2402-4188
Колір:темно-сірі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Відмінний варіант кросівок для хлопчиків на теплу весну і прохолодне літо. Модель дитячого взуття в сірій матовою шкірі передбачає легкий догляд при експлуатації. У дизайн кросівок внесли модні елементи - поверхневе перфорування верхнього шару шкіри на бічній і шкарпетки частинах. І безсумнівно освіжає зовнішній вигляд дитячих кросівок прошита аплікація у вигляді літери "N".
Дуже зручний і швидкий елемент кріплення хлопчачі взуття на стопі -ремені з липучками, які дають можливість відрегулювати і підібрати взуття на будь-яку повноту ніг і при цьому надійно фіксують звід стоп.
Внутрішній шкіряний подклад гарантує вільну циркуляцію повітря у взутті для дітей. Значним плюсом в дитячого взуття має знімна устілка зі шкіри з анатомічним супінатором, яка забезпечить фізіологічно здоровий розвиток стоп і дає можливість заміни устілки на індивідуальну.
За властивостями підошва практична, зносостійка, нековзна і Вона рівномірно розподіляє навантаження на ноги, захищає частину шкарпетки від пошкоджень при зіткненні з твердими предметами.
Задник в даній взуття середньої висоти і містить тверду пластину для формоустойчивости і фіксації голеностопа, пом'якшений верхнім валиком.
Дитяче взуття доповнить гардероб малюка на весняно-літній сезон і допоможе правильному розвитку маленьких ніжок.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
22990грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1056, темно-сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!