Купити дитяче взуття: "Мокасини TOPITOP 213, фіолетові, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:2116-1545
Колір:фіолетові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Комфорт, краса і якість - все це присутнє в цій моделі дитячого взуття для дівчаток. Взуваючи свою дитину в яскраво фіолетові мокасини, ви будете насолоджуватися її легкістю при ходьбі. Верх взуття пошитий з натурального, приємного нубуку з красивим декоративним швом по овалу ділянці носка. Цей шов не відчувається всередині. При фарбуванні нубуку додаються натуральні компоненти, тому з часом яскравість кольору трохи освітлюється.
Дитячі мокасини ТОПІТОП рекомендуються ортопедами, так як вони мають жорсткий задник, виражений супінатор, широку частину шкарпетки, ортопедичну знімну устілку, повністю шкіряну обшивку всередині, надійну регульовану застібку на липучці і якісну, легку, протиковзку підошву.
Дитяче взуття відповідає всім сучасним вимогам ортопедії і виготовлена з турботою про правильне і здорове розвитку стоп у дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
191300грн.
212224251490грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Мокасини TOPITOP 213, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!