Купити дитяче взуття: "Cандалії Ortopedia 639, рожеві "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:1915-1685
Колір:рожеві
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Дуже зручна і правильна взуття для дітей в ніжно-рожевій гаммі для літнього сезону. Пориста структура натуральної гладкої шкіри зберігає правильний мікроклімат всередині дитячого взуття.
Дані дитячі босоніжки класифікуються як профілактична взуття, але за рахунок наявності високого твердого задника і ортопедичної підошви, анатомічної устілки з поздовжнім супінатором, здатна коригувати невелику плоско-вальгусную деформацію стоп у дітей.
Серед різних варіацій по способам фіксації на стопі найефективнішим на думку фахівців є: дві застібки і один ремінь на липучці.
Ця ортопедичне взуття для дітей, представлена в нашому інтернет-магазині, зроблена на міцною і стійкою підошві по запатентованій системі "антишок".
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21222324251500грн.
261590грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії Ortopedia 639, рожеві
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація