"Черевики осінні TOPITOP 4304, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 4304 чорні
Код:3384-1780
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Елегантні демісезонні черевики для дівчаток виконані з натуральної шкіри. Наші дизайнери врахували всі новинки в світі дитячої взуттєвої моди при виготовленні даної моделі. Красива шкіра чорного кольору, пофарбована за допомогою новітніх лазерних технологій, дуже гармонійно поєднується з шкірою з лаковим покриттям. Внутрішня підкладка забезпечить тепло ніжок, так як використана спеціальна взуттєва байка. Використано також в цій дитячого взуття та ортопедичні елементи. Виробник Topitop завжди піклується не тільки про зовнішню красу взуття, а й про її ортопедичних функціях.
Твердий завищений задник щільно утримає ніжку при активному русі вашої дитини. Щільний пружний супінатор розподілить навантаження на стопу. Каблук Томаса має скошену форму і не дозволить стопі завалиться всередину. М'якість і легкість ходи забезпечать аероаммортізатори і антишокова вставки.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Наш плеєр
Youtube плеєр
00:00
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 4304 чорні художнє фото 4
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 4304 чорні художнє фото 5
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 4304, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!