Купити дитяче взуття: "Черевики зимові TOPITOP 973, чорні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 973 чорні
Код:8247-2681
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:підошва зі скошеним каблуком (Томаса), устілка що знімається, жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Стильні і дуже зручні зимові черевики з натурального нубуку. Є ряд позитивних характеристик цього матеріалу. За рахунок ворсистою поверхні він набуває оксамитовий відтінок. Хороша повітропроникність дозволяє залишатися нозі сухою. Існують спеціальні засоби по догляду за цим видом шкіри. Використовуючи їх, Ви продовжите зносостійкість виробів, виготовлених з натуральної шкіри. Дана модель дитячого взуття для зими завоювала багато хороших батьківських відгуків. Є зручна застібка, що дозволяє дуже швидко взуватися при будь-якій повноті ноги.
Останні віяння моди серед дитячого взуття диктують забарвлення - яскраві рядки і вставки сірого кольору. Завищений жорсткий задник виконує свою ортопедичну функцію. Він утримує гомілковостопний звід ноги. Вбудована в ньому жорстка пластина надійно фіксує п'яту. Навантаження на всю стопу розподіляє амортизує підошва. Нога буде завжди ступати рівно за рахунок скошеного який не дасть нозі завалиться під всередину. Ортопедичне взуття для дітей Ви зможете підібрати в інтернет-магазині TOPITOP.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2123990грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 973, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!