"Кросівки Ortopedia 274, малиново-білі, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Кросівки Ortopedia 274 малиново-білі
Код:1815-2801
Колір:малиново-білі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Яскраві ортопедичні кросівки для дівчаток прикрасять гардероб сміливих модниць. Великий вибір дитячого взуття виконана в поєднанні з натурального нубуку малинового кольору і білої шкіри.
Декоративними елементами даної взуття для дітей є дрібна перфорація на білій вставці і фірмові заклепки (зсередини не промацуються) - надають особливий стиль.
Взуття для дівчаток в спортивному стилі вже давно користується підвищеним попитом за рахунок своїх комфортних параметрів.
Правильний мікроклімат всередині взуття і гарантоване зручність при носінні забезпечить комплект устілок, різних за своєю функціональністю: устілка з ніжною ялової шкіри, підкладкова устілка з м'якого карбонового матеріалу, гелевий подпяточнік і анатомічний супінатор, виготовлений за середньостатистичними розмірами.
Швидке і легке одягання зайнятим школяркам забезпечать два ременя на якісної липучці. Також до переліку ортопедичних елементів входить: міцна і стильна підошва зі амортизирующими ділянками, формоустойчивая задник з м'якою подушкою по верхньому канту. Таким чином, виробником даної дитячого взуття враховані всі моменти для формування здорової і красивої ходи дитини.
Кросівки легко і з задоволенням можна підібрати до спортивного одягу, так і до інших весняно-літнім образам.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки Ortopedia 274, малиново-білі
Добавити відгук
Відповісти14.05.21 15:56Олеся
Меня тоже интересует размер 36 ,модели ещё будут?
18.05.21 18:37 TOPITOP.UA
На этот весенний сезон поставки обуви Ортопедия не планируется. Но кроссовок на девочку в 36 размере TOPITOP огромный выбор, при этом качество ничуть не хуже, а цены куда приятнее.
Відповісти05.03.21 15:40Анастасия
Скажите, пожалуйста, будут ли еще модели кроссовок на девочку ортопедия, вижу только эту модель и всего в одном размере?
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!