"Кросівки Ortopedia 275, фіолетові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Кросівки Ortopedia 275 фіолетові
Код:2992-2805
Колір:фіолетові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Стильна ортопедичне взуття для дівчаток виконана в яскравій кольоровій гамі фіолетових відтінків і буде незамінною для вашої дитини в весняно-осінній сезон. Практичне поєднання шкіри "колорадо" (з "oil" просоченням) і натурального нубуку. Яскравим акцентом служать кольорові смужки у вигляді змійки.
У цих спортивних кросівках для легкого вдягання використовують два ременя з липучками, якими регулюють висоту склепіння стопи і підходять на різну повноту.
По верхньому краю п'яти дитяче взуття забезпечена м'яким валиком (подушкою гомілки). Твердий задник надійно фіксує голеностоп діткам і сприяють правильному розвитку ніг.
У цій моделі взуття для дівчаток внутрішня шкіряна устілка має яскраво виражений пружний супінатор і гелевий подпяточнік.
Антибактеріальна устілка (карбонова) вбирає вологу і допомагає взуття зберігати комфортний мікроклімат для ніг малюків.
Шкарпеткова частина дитячих кросівок досить широка і вільна.
антишокова (Shock Point System) з вбудованим каблуком Томаса володіє досконалою амортизацією і тому миттєво розподіляє імпульси і рівномірний тиск на стопи.
Дитяче взуття виготовлена з урахуванням анатомії і фізіології стопи і підійде будь-якій дитині при повсякденних прогулянках навесні і влітку.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки Ortopedia 275, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття Ortopedia різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!