Купити дитяче взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 8021, коричневі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 8021 коричневі
Код:4652-2829
Колір:коричневі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Хто шукає ортопедичні закриті туфлі з добре полнотной розмірами, то представлений варіант задовольнить ваші запити. Спортивні елементи в зовнішній деталировке верху даної дитячого взуття перетворюють класичний стиль в сучасний дизайн. Натуральний нубук коричневого кольору характеризує себе як естетичними, так і фізичними властивостями. У такому виконанні дитячі туфлі красиво виглядають і під світлі наряди і під темний вид одягу в прохолодну весняною погоду.
Можливість застосування індивідуальної устілки в даній ортопедичного взуття для хлопчиків забезпечена глибокою посадкою стопи дитини в область твердого задника. Липучками розраховується ступінь потрібної фіксації дитячих туфель, що потрібно при профілактичної або коректує функції. Сформована устілка разом з пружним супінатором має верхній шар з м'якої ялової шкіри. Дана комплектація устілки витягується для провітрювання або інших цілей. Передня частина взуття для дітей оснащена формоустойчивая пластиною за запитами ортопедичних норм.
Туфлі для хлопчиків зроблені зі збільшеними полнотной розмірами.
Гарне співвідношення ціни і якості даного виробу дуже добре проявляється при тривалій шкарпетці, так як гарантовано доставить підвищений комфорт для дитячих стоп.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
181920212225262729301350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 8021, коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація