"Черевики осінні TOPITOP 1107, чорні, лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:1486-3492
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Ця трендова модель демісезонних ортопедичних черевиків не залишиться непоміченою вами і вашою модницею. Якісна, м'яка, лакована шкіра гармонійно виглядає як зі святковою так і повсякденним одягом. Металевий декор, кішка зі стразами, надійно закріплений на зовнішній частині халяви. Практична і зручна застібка, замок і шнурівка, надійно зафіксують голеностоп і допоможуть підібрати дитячу взуття на будь-яку повноту стопи. Утеплені черевики натуральної байкою. Шкіряна анатомічна устілка гарантує правильний ріст і розвиток стопи. Висока халяву з жорстким задником забезпечать вашій маленькій модниці красиву і впевнену ходу. Широка шкарпеткова частина не затискає пальці на стопі дитини. Взуття для дітей TOPITOP це завжди - красиво, комфортно і практично. Ми завжди прагнемо порадувати своїх покупців, які відвідали наш інтернет магазин дитячого взуття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1107, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація