Ортопедичні дитячі черевики Topitop (075) на байці синього кольору

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 075 сині
Код:9342-3501
Колір:сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Класичні демісезонні черевики для хлопчиків з дуже зручною і простою конструкцією верху. Широкий ремінь на липучці одночасно прикрашає цю дитячу взуття і сприяє надійної і щільною фіксації її на нозі дитини. Шкарпеткова частина вироби укріплена зовні деталлю з міцного прогумованого матеріалу. А темно-синя забарвлення натурального нубуку додає ще плюсик до загальної практичності даної взуття для хлопчиків. Правильний мікроклімат для стоп активних школярів забезпечує коректна комплектація утеплювача і шкіряної устілки. Під час ходьби голеностоп дитини приймає правильне положення за рахунок високого твердого задника і виступає пружного супінатора. Чудове зчеплення з будь-якою поверхнею забезпечує стійка міцна підошва зі скошеним каблуком Томаса.
Купувати в магазині і носити "правильну шкільну взуття" - це відмінно, але не забувайте про те, що додаткові фізичні тренування також правильному формуванню стопи дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 075, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!