"Черевики осінні TOPITOP 590, синьо-малинові, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 590 синьо-малинові
Код:4464-3504
Колір:синьо-малинові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Модно, красиво і якісно! Демісезонні ортопедичні черевики для дівчаток - оригінальні і практичні. Темно синій натуральний нубук не залишить слідів від бруду і калюж. Яскравою плямою в черевиках виступає підошва і нашивних квітка в яскраво малиновий колір. Широкий ремінь на липучці допоможуть швидко і без праці взути дитину з будь-повнотою стопи. Шкіряна устілка з яскраво вираженим супінатором і скошений каблук Томаса допоможуть правильно сформуватися склепіння стопи і виробити легку і витончену ходу у вашої дівчинки. Натуральна взуттєва байка зігріє ноги вашої модниці в прохолодні дні. Система "air system", що знаходиться в підборах, допоможе зняти м'язове напруження завдяки чому ноги у дитини не будуть втомлюватися. Дитяча сучасна взуття повинна бути зручною, практичною і красивою. Виробник взуття для дітей TOPITOP завжди прагне дотримуватися цих правил.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 590, синьо-малинові
Добавити відгук
Відповісти30.03.18 09:24Дина Тартынская
Отличные ботинки.На широкую ножку с подъемом подошли. Менеджер очень помогла с выбором. Прислали на следующий день. Будем еще делать заказы. РЕКОМЕНДУЮ.
Відповісти15.10.17 11:35Тамара Клец
Отличные ботинки, красивые, удобные, нам подошли на полненькую ножку. Большое спасибо сотрудникам, что помогли подобрать размер и модель.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація