Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 2143, синьо-червоні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2143 синьо-червоні
Код:9375-3509
Колір:синьо-червоні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Демісезонні черевики для дітей в модному поєднанні синього і червоного підкорюють своєю привабливістю з першого погляду. Натуральний нубук - шкіра номер один для виробництва дитячого ортопедичного взуття, так як має посиленими формоустойчивая властивостями. Як утеплювач представлений матеріал - взуттєва байка. Який разом зі шкіряною устілкою створить необхідні температурні умови всередині взуття. Добре продумана застібка - широка липучка в комплексі з шнурком-гумкою - це зручне і швидке взування. Всі ортопедичні елементи, зібрані воєдино в даній взуття для хлопчиків, гарантують правильний розвиток стоп малюка. Підошва гарантовано захистить від ковзання в дощову погоду. Вашому сину завжди буде комфортно знаходиться на прогулянках в ортопедичного взуття від фірми TOPITOP. Наш магазин дитячого взуття запропонує вам великий вибір красивою і якісного взуття для дітей, а консультанти швидко допоможуть оформити ваше замовлення.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
221090грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2143, синьо-червоні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!