"Сандалії берці TOPITOP 019-6, темно-сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:5765-3574
Колір:темно-сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Спеціальне взуття для хлопчиків з високим берцями рекомендована для корекції плоско-вальгусна деформація стоп у дітей. Вдале виконання верху вироби з натурального нубуку додасть презентабельного вигляду під шкільний образ хлопчаки. Передня частина туфель для хлопчиків виконана зі шкіри з міцним прогумованим покриттям. П'яткова частина ортопедичних Берець посилена дуже жорсткою пластиною і укомплектована всередині силіконовими вставками в області випинання кісточок дитячої стопи.
Грамотна деталировка верху дитячих туфель дозволяє надійно і щільно обхопити стопу дитини з різною повнотою і підйомом. Перебуваючи в зафіксованому положенні, стопа проходить процес правильного формування, що в подальшому позначається на поставі людини і його ході.
Звід дитячої стопи при активних рухах добре підтримується супінатором.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 019-6, темно-сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація