Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 004, сірі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 004 сірі
Код:1046-3674
Колір:сірі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичне взуття для дітей в розмірній сітці 31-36. Дитячі босоніжки призначені для шкарпетки в літній період і в якості змінного взуття в приміщенні.
Конструкція верху взуття для хлопчиків передбачає два металевих фіксатора в зоні підйому стопи, які надійно забезпечують утримання гомілковостопного суглоба в коректує пластині.
Особливість представлених ортопедичних босоніжок для хлопчиків - це підошва, що має підвищену гнучкість в області перекату. Також м'якість і комфорт при ходьбі надає сучасний еластичний матеріал підошви.
Якість застосовуваних матеріалів в ортопедичного взуття для дітей безумовно порадує не тільки гідним зовнішнім виглядом, але і забезпеченням комфортного мікроклімату всередині взуття.
Скошений каблук (Томаса) виконує функцію утримання стопи від завалення всередину, тому для посилення даного ефекту, п'яткова частина взуття оснащена ортопедичної пластиною з внутрішнім краєм. Наявність поздовжнього супінатора в м'якому амортизується комплекті устілки говорить про профілактичні якостях дитячих босоніжок.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
351290грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 004, сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!