"Cандалії TOPITOP 002, рожеві "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 002 рожеві
Код:4552-3699
Колір:рожеві
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Якісні босоніжки для дівчаток в приємному рожево-сріблястому виконанні. Симетричність і паралельність ліній на малюнку привносить свою особливу родзинку в представлений дизайн. Вдала деталировка конструкції верху дитячого взуття щільно облягає стопу дитини для ефективності ортопедичних властивостей.
Дитячі ортопедичні босоніжки регулюються під різні підйоми стоп за рахунок грамотного способу кріплення - дві застібки і липучка. Оригінальна підошва з нестандартним каблуком проведена за новою технологією з високими амортизаційними якостями.
Дитина з легкістю одягне сам дану взуття за рахунок глибокого полнотной розкриття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 002, рожеві
Добавити відгук
Відповісти29.09.17 11:12Елена
Добрый день. Сразу хочу поблагодарить за качество обуви. Сандалии очень удобные и легкие. Отходили лето с удовольствием, а они как новые, три том, что мы их одевали почти каждый день! А сейчас когда осень, ходим в них дома. Рекомендую всем!
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!