Купити дитяче взуття: "Туфлі TOPITOP 704, білі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 704 білі
Код:7410-3745
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Нарядні дитячі туфлі для дівчаток прикрасять весняно-літній наряд ваших модниць. Класична модель літніх дитячих туфель складається з білої гладкої шкіри і декорована несквозной перфорацією. На формоустойчивая шкарпетці пришитий витончений бантик зі шкіри, на кінцях якого металеві заклепки зі стразами.
Елегантна взуття для дівчаток утримується на нозі завдяки вузькій перетинки - ременя з липучкою, протягнутої через металеву петлю.
Невисокий задник посилений пластиною зниженою жорсткості.
Шкіряне внутрішнє виконання взуття для дітей допоможе ногам "вільно дихати" і збережуть комфортний температурний режим. Анатомічна шкіряна устілка має досить пружний супінатор, який забезпечить підтримку склепіння стопи, запобігаючи плоскостопість.
Дуже легка і гнучка підошва має амортизаційними якостями і додасть зручності при тривалому використанні в шкільний період або на вечірках.
Ваші юні красуні обов'язково оцінять елегантні туфельки, а батькам представляємо широкий вибір в розмірній сітці з 26-36р. Із задоволенням зустрінемо вас в мережі наших магазинів і підкажемо при виборі розміру дитячого взуття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
27361090грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 704, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!