Купити дитяче взуття: "Сандалії берці TOPITOP 283, різнокольорові "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:2129-3761
Колір:різнокольорові
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором, дуже високий жорсткий задник
Для тих, хто втомився шукати ортопедичні сандалі (берци) для дівчаток хорошої якості і при цьому привабливого дизайну, то вам точно до нас! Наш інтернет магазин дитячого взуття являє чудовий зразок ортопедичного взуття для дівчаток в яскравому і дуже модному виконанні. Золотиста переливається фактура натуральної шкіри забезпечує підвищений попит з Вашим виробом. Завдяки сучасній технології, структура шкіри не втрачає своїх властивостей і залишається пористої, що забезпечує вільну циркуляцію повітря і допоможе уникнути пітливості ніг в спекотні сонячні дні.
Для швидкого взування і щільною фіксації в конструкції даних дитячих ортопедичних Берець передбачено три ременя на липучках. Малиновий колір ременів дуже навіть гармонійно поєднуються з малиновою підошвою, завдяки якій цю модель жартівливо називають "дитячими лабутенах".
Каблук "Томаса" посприяє корекції вальгусна деформація стоп. Підошва зроблена з зносостійкого матеріалу, який володіє амортизаційними властивостями.
Високий жорсткий задник чітко встановить голеностоп в потрібну позицію і щільно охопить щиколотку. Щоб уникнути дискомфорту виробник використовує м'які подушки всередині дитячого взуття в районі кісточок і по верху п'яткової частини.
Обов'язкова анатомічна устілка з супінатором запобіжить плоскостопість.
Всі перераховані якості дитячого взуття - це обов'язкові ортопедичні складові, які сприятливо впливають на розвиток ніг ваших дітей і при цьому дані ортопедичні берци для дівчаток виділяються стильним дизайном і яскравою кольоровою гамою.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
212224251690грн.
26272829301850грн.
313233361950грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 283, різнокольорові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!