Купити дитяче взуття: "Сандалії берці TOPITOP 1143, біло-сині "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:6913-3766
Колір:біло-сині
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором, дуже високий жорсткий задник
Ортопедичні босоніжки з високим задником для хлопчика (ортопедичні берци).
Натуральна гладка шкіра з цікавим дитячим малюнком. Дане поєднання кольорів дуже практично під літній гардероб вашого малюка.
Ортопедичне дитяче взуття з високим берцями зручно фіксується на стопі дитини за рахунок двох застібок і одного ременя з липучкою. Це дозволяє підібрати дитячу взуття під різний підйом стопи, а також, при необхідності, використовувати індивідуальну устілку.
Шкіряні босоніжки з високим задником для хлопчика і подовженою пластиною з внутрішньої сторони міцно фіксують ногу дитини для правильної установки стопи. У верхній частині босоніжок для дітей знаходиться м'яка подушка. Вона захищає ногу від натирання при ходьбі.
Усередині цієї моделі взуття для дітей на рівні щиколотки знаходяться силіконові подушки, що захищають кісточку від натирання.
Дана дитяче взуття зроблена на підошві з косим каблуком і запобігає вальгусную стопи і допомагає правильно розподілити навантаження при активному русі.
Дитяче ортопедичне взуття з високим задником знімає підвищений м'язовий тонус і не дозволяє вашій дитині ходити на носочках.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
212224251690грн.
262728301850грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 1143, біло-сині
Добавити відгук
Відповісти05.10.17 16:04Мария
Шикарные босоножки!! Самое главное-ортопедические! очень качественно сшиты!
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!