Купити дитяче взуття: "Туфлі TOPITOP 224, рожево-сірі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 224 рожево-сірі
Код:2532-3890
Колір:рожево-сірі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
При виборі дитячого взуття на весняний та літній період важливий як естетичний ефект, так і присутність всіх профілактичних елементів для правильного формування ніжок малятка. Під красиві яскраві вбрання дівчаток безсумнівно підійде представлений зразок ортопедичних шкіряних дитячих туфель. Мереживні обрамлення крайових ліній верхніх деталей дитячого взуття сподобається маленьким кокетливим дівчатам. Вдала форма відкритих літніх туфель для дівчинки забезпечить повноцінний комфорт для стоп з високим підйомом. Допускається застосування індивідуальної устілки за рахунок наявності високого твердого задника і підвищених полнотних розмірів внутрішнього простору. Конструктивна побудова дитячих туфель містить один кріпильний елемент і цього досить для щільної фіксації дитячого ортопедичного взуття. В обов'язковому порядку у взутті для дітей присутній фабричний супінатор, який сприяє нормальній роботі м'язів стопи. набір якостей в дитячого взуття підходить як для здорових ніжок так, і для корекції вже наявних дефектів. Якість і зручність гарантовано. Ця взуттєва пара запам'ятається вам своєю індивідуальністю. Консультанти нашого інтернет магазину дитячого взуття допоможуть впорається вам з підбором необхідного розміру.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
201350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 224, рожево-сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація