Купити дитяче взуття: "Туфлі TOPITOP 025, біло-фіолетові "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Туфлі TOPITOP 025 біло-фіолетові
Код:3119-3891
Колір:біло-фіолетові
Матеріал верху:натуральна шкіра + лакова шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні туфлі для маленьких шанувальниць стильною дитячого взуття. Такий дизайн приваблює не тільки дівчаток, але їх мам. Ця модель Вам сподобатися не тільки зовнішнім виглядом, але і якостями, якими володіє ця дитяча ортопедичне взуття. Задник виконаний з формоустойчивого матеріалу, верх якого покритий шкірою білого кольору. Шкарпеткова частина виготовлена з натуральної лакової шкіри з лазерним квітковим принтом. Внутрішня підкладка з тонкої ялової шкіри. Присутній також пружний супінатор. Верх підошви обрамлений декоративним смужкою. Застібка-липучка надійно зафіксує дитячі туфлі при різній повноті ноги. Окрасою служить квіточку зі стразами, який закріплений металевим кріпленням. При виборі даної взуття для дітей зверніть увагу на округлений високий носок. Він дозволяє пальчикам вільно рухатися, що важливо при формуванні дитячих ніжок.
Звертайтеся в інтернет магазин дитячого взуття від виробника TOPITOP Вам нададуть висококваліфіковану допомогу у виборі взуття для Вашої дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
20212223251290грн.
261390грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 025, біло-фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!