Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 077, білі "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Cандалії TOPITOP 077 білі
Код:3509-3951
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Для тих хто вважає за краще вишуканість, стильний дизайн і гламурність, тоді ці літні босоніжки стануть відмінним варіантом. Представлена модель дитячого взуття виконана в білій гладку шкіру. Елементами декорування служать ремені сріблястого кольору, а ззаду пришитий елегантний бантик з підвіскою у формі серця. На бічній частині дитячих сандалій змійкою розташовані стрази на заклепках, які дуже іскряться на сонце.
Міцна амортизаційна підошва з косим каблуком Томаса по всьому колу має стильний прошитий кант коричневого кольору. Вона допоможе правильно розподілити навантаження на стопи і запобігає стомлюваність ніг.
Для профілактики різних деформацій стоп є шкіряна устілка з фізіологічним супінатором, а також високий, середній жорсткості задник, який встановлює стопи дітей без можливості завалювання. Зверху знаходиться м'яка подушка для комфортності при щоденному використанні.
Тут застосовують легке і кріплення - це ремені на липучках.
Незважаючи на те, що це дитячі ортопедичні сандалі, які можна замовити в нашому магазині, ця модель виглядають дуже красиво і точно полюбляться дівчатам.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
19201090грн.
21222324251190грн.
301290грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 077, білі
Добавити відгук
Відповісти13.07.21 18:38Олена
Дуже класні сандалики! Якісно зроблені. І добре, що є заміри устілки, розмір вибрати не важко. Дякую магазину, все підійшло!
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація