Купити дитяче взуття: "Сандалії берці TOPITOP 019, малиново-чорні, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Сандалії берці  TOPITOP 019 малиново-чорні
Код:8084-4115
Колір:малиново-чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Соковита красива забарвлення моделі дитячих туфель користується великою увагою у юних модниць. На натуральному нубуку красується незвичайний малюнок, фарбований в чорному кольорі з лазерної технології. І вся ця краса доповнена одним і тим же тоном малинового кольору трьох функціональних ременів і ортопедичної підошви. Добре прикріплений аксесуар (квітка зі стразами) робить дані дитячі туфлі ще привабливішим.
Ця дитяча взуття оснащена повним ортопедичним набором: нестандартний високий задник з підвищеною жорсткістю, чітко виражений супінатор з поздовжнім розташуванням в області склепіння стопи, регульований спосіб фіксації, укріплена широка шкарпеткова частина і підошва з амортизирующим ефектом. В обов'язковому порядку є спеціальні подушки в зоні щиколотки.
Ортопедичні берци для дівчаток по верхньому канту укомплектовані об'ємної м'якою прокладкою для комфорту при зафіксованому положенні стопи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
212225262728301850грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 019, малиново-чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!