Купити дитяче взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 066, темно-бордові, лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 066 темно-бордові
Код:7720-4137
Колір:темно-бордові
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Нарядні туфлі для дівчаток порадують вас не тільки стильним дизайном, але і своєю високою якістю виготовлення. Дитяче взуття пошита тільки з екологічно чистих, натуральних матеріалів як зовні, так і всередині. Верх взуття в даній моделі виконаний з лакової шкіри бордо з лазерною обробкою, яка відрізняється високою формоустойчивостью і зносостійкість, її легко очистити від бруду і дрібні пошкодження на ній будуть малопомітні. Дитячі туфлі мають усі ортопедичними властивостями, необхідними для правильного розвитку стопи. Вони добре фіксуються на стопі дитини за допомогою ременя липучки і високого задника, також утримує голеностоп в правильному положенні щільний вбудований супінатор. Ортопедичне підошва Томаса вбереже від розвитку плоскостопості, завдяки своїй конструкції та властивостями розподіляти ударне навантаження при ходьбі рівномірно. Довгі прогулянки будуть даватися з легкістю і приносити задоволення вашій дитині.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2123241350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 066, темно-бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!