"Кросівки TOPITOP 1066, бордові, шкіра+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1066 бордові
Код:2354-4189
Колір:бордові
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Шкіряне взуття для дівчаток представлена в оригінальному спортивному стилі. Верхня частина дитячих кросівок складається повністю з натурального нубуку, що володіє формоустойчивая властивостями. Технологічна новинка у вигляді силіконового крапчасті виконана як для естетичного боку, так і для зносостійкості взуття при носінні. Нова трендова забарвлення - глибокий темний тон бордового кольору користується великим попитом. Конструкція внутрішнього підкладали передбачає мінімальну кількість швів щоб уникнути натирання (застосований клейовий спосіб). Якість м'якої ялової шкіри забезпечує дитячим ніжкам комфортні умови в повсякденного носіння. Сучасна модна конструкція підошви в даних дитячих кросівках має противоскользящий протектор і склад матеріалу, який має необхідну пружність. Дитяче взуття для дівчаток проведена по ортопедичним стандартам. Тому кросівки для дівчаток містять стійку частину п'яти, супінатор, збільшені полнотние розміри внутрішнього простору, подвійна фіксація ремінцями, щільний обхват гомілки за допомогою м'якого верхнього канта. Для зручності кросівки оснащені додатковою складовою - знімна ортопедична устілка.
Дитяче взуття TopiTop завжди має високу якісне виконання. Зупинивши свій вибір на будь-якої моделі взуття в нашому інтернет магазині Ви і Ваша дитина залишитеся задоволені.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1066, бордові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!