Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 1077, чорно-сірі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1077 чорно-сірі
Код:3867-4212
Колір:чорно-сірі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Демісезонні черевики для хлопчиків порадують вас і ваших дітей стильним дизайном і комфортом при щоденних прогулянках в сонячні весняні деньки. Висока спортивна модель черевиків виконана в натуральному нубуку чорно-сірого кольору. Незвичайний розкрій деталей в пошитті, стильна відстрочка по краях, металева емблема і шкіряні червоні смужки роблять дитячу взуття яскравіше і привабливіше.
Завжди модна шнурівка допоможе підібрати дитячу взуття під різну повноту ніг, а для зручності при одяганні дитячих черевик є бічна застібка-блискавка.
Формоустойчивая високий задник добре і надійно фіксує голеностоп і по верхньому краю має пом'якшувальну подушку для комфортності.
Всередині це взуття для дітей утеплена баечним матеріалом. Устілка для зручності знімна і має стандартний супінатором для фізіологічно правильного розвитку стоп ваших дітей.
Амортизаційна підошва зручна при ходьбі і заступає на носок, що допоможе захистити від передній частині взуття при активних вуличних іграх.
Ви завжди залишитеся задоволені при виборі дитячого взуття в наших магазинах, завдяки стильному виконання моделей, використання якісних натуральних матеріалів і швидкому обслуговуванню.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2627990грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1077, чорно-сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація