Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 2143, синьо-коричневі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2143 синьо-коричневі
Код:5792-4233
Колір:синьо-коричневі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Стильні демісезонні ортопедичні черевики для хлопчиків призначені на кожен день. Виконано з якісного натурального нубуку в благородній поєднанні темно-синього і коричневого кольору. Декором цієї моделі є стильна відстрочка з коричневих ниток, яка підкреслює вишуканість черевик і гармонійне відповідність з бежево-коричневої підошвою з модним рантом і коричневими гумками. А також широкий ремінь-липучка з гумками служать швидкої і надійної фіксацією для ваших непосид.
Практична поліуретанова підошва має скошений каблук Томаса і допоможе для виправлення деформованих стоп, а також буде необхідним елементом для коректного розподілу навантаження на стопи завдяки системі "антишок".
Кругла формо-стійка шкарпеткова частина додасть зручності і простору ніг ваших дітей.
Внутрішній баечний подклад збереже тепло і затишок в прохолодні дні. Шкіряна устілка зберігає температурний баланс і Ортопедичний супінатор і твердий задник допоможе дитині в фізіологічно-правильному розвитку ніг.
Дитяче взуття для хлопчиків легко підійде під ваш гардероб навесні і восени, і доставить вашим дітям комфорт і зручність при щоденному носінні.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
1920221350грн.
 Купити
Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2143 синьо-коричневі художнє фото 2
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2143, синьо-коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!