"Черевики осінні TOPITOP 1708, сині, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 1708 сині
Код:5946-4238
Колір:сині
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Класична модель ортопедичного взуття для хлопчиків виготовлена в темно-синьому нубуку, що робить їх ще більш представницькими.
Продумана практичність демісезонних дитячих черевик - фіксують голеностоп ремені з липучками для легкого вдягання, а також стійка шкарпеткова частина з прогумованої шкіри для юних "футболістів" захистить цю дитячу взуття від небажаних пошкоджень.
Амортизуюча підошва черевиків з високо технологічного матеріалу зручна при активній ходьбі, доповнює її ортопедичні властивості каблук Томаса спеціальної конструкції, який відкоригує незначну деформацію стопи.
Анатомічна устілка з супінатором і задник жорсткої фіксації допоможуть ногам вашої дитини правильно развіваваться.
У цьому взутті представленої в нашому інтернет-магазині можливе використання своєї індивідуальної устілки для профілактики плоско-вальгусна деформація.
Ця модель демісезонних черевиків для хлопчиків актуальна на кожен день і буде мати гарний вигляд з класичними брюками або з джинсами.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1708, сині
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація