Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 2324, синьо-сірі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2324 синьо-сірі
Код:1970-4241
Колір:синьо-сірі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Практичні демісезонні ортопедичні черевики для хлопчиків здивують вас незвичайним дизайном. Вони зроблені з натурального нубуку синього кольору з гармонійним поєднанням сірих вставок. Декоративні рядки по бічних деталей м'яко розбавляють образ дитячих черевик. А також захищена шкарпеткова і п'яткова частина порадують батьків і хлопчаків практичністю і витривалістю.
Для ефективного і швидкого способу кріплення використаний класичний варіант - два ременя на липучці, які регулюють дитячу взуття під різну повноту ніг. Вклеєна анатомічна устілка містить супінатор, який сприяє здоровому розвитку м'язів поздовжнього зводу стопи.
Важливу роль в дитячій ортопедичного взуття грає стійка і міцна підошва зі скошеним каблуком, продумані амортизаційні ділянки пом'якшують удари об тверду поверхню. Виготовлено підошву під колір черевик в синьому відтінку і прикрасою служить обробний коричневий рант з по краю черевик.
Формоустойчивая твердий задник щільно охоплює ногу і гарантовано її стабілізує під час активного руху, а по верхньому краю є пом'якшувальна подушка.
Ортопедичне взуття для хлопчиків куплена в нашому магазині дитячого взуття буде актуальна як в повсякденних прогулянок, так і для активного відпочинку.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21990грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2324, синьо-сірі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація