"Черевики осінні TOPITOP 2308, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2308 чорні
Код:5506-4264
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Підліткові спортивні черевики для хлопчиків на весняно-осінній період. Виготовлені з натуральної гладкої шкіри чорного кольору. Практичність цієї моделі є шкарпеткова частина з прогумованої шкіри, що завжди забезпечить доглянутий вигляд дитячого взуття. Легкість в одяганні допоможуть надійно фіксують широкі ремені на липучках.
Носок округлої форми дасть можливість вільно розташуватися стопі і пальцях. Висока п'яткова частина з твердої пластиною щільно облягає по нозі і надійно закріпить голеностоп.
Всередині черевик утеплений матеріал, який збереже тепло і затишок в прохолодні весняні дні. Устілка зі шкіри, підтримає необхідний мікроклімат для ніг, і анатомічний супінатор допоможе уникнути деформації стоп і відкоригувати вже викривлені стопи.
Незамінним буде сказати про легку підошві з пористого поліуретану.
Поєднання класичного та спортивного стилю демісезонних черевиків для хлопчиків зацікавить тих, хто вважає за краще комфорт і піклуються про правильне формування ніг ваших дітей.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2308, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація