"Черевики зимові TOPITOP 306, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 306 чорні
Код:8629-4284
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Шкіряні дитячі черевики на натуральній цигейці. Виконана дитяче взуття в класичному стилі чорного кольору, застібається за допомогою двох ременів на липучках. Надійне клейове з'єднання підошви з формоустойчивая задником відбувається на сучасному виробничому обладнанні в Туреччині, із застосуванням новітніх технологій. Дитячі черевики для хлопчиків виготовлені з гладкою темної шкіри, практичні в експлуатації і не вимагають складного догляду. Користуються великим попитом, так як вже встигли зарекомендувати себе серед наших постійних покупців. Дитяче взуття призначена для зимового періоду часу, ворсиста поверхня натурального хутра всередині взуття володіє тепловим і дихаючим ефектом. Антиковзаюча ортопедична підошва з ТЕП матеріалу має спеціальну конструкцію, що забезпечить формування правильної ходи. Ми з гордістю рекомендуємо вам якісне взуття від нашого інтернет-магазину дитячого взуття TOPITOP .
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація