"Черевики зимові TOPITOP 306, фіолетово-чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Код:6112-4285
Колір:фіолетово-чорні
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:шкіра колорадо
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Ортопедичні зимові черевики для дівчаток. Дана модель шкіряного взуття для дівчаток виконана в модному фіолетовому кольорі в поєднанні з чорними вставками з лакової шкіри із зображенням малюнка у вигляді «сот». Шкарпеткова частина з прогумованої темної шкіри, яка добре тримає форму, на ній практично не будуть помітні подряпини. Форма вироби ідеально повторює форму стопи, завдяки продуманому крою та конструкції ортопедичного взуття для дітей. Всі з'єднання деталей верху мають подвійну прострочку, яка крім декоративного ефекту, ще й робить дитячу взуття міцніше і ізносоустойчивєє. Зимове взуття для дівчаток утеплена підкладів з натурального хутра-цигейки. Зверху дитячих черевик хутро виступає оздоблювальним кантом, що також прикрашає виріб. Зручна застібка на липучках чи не ускладнить швидкого взування взуття. Пружний супінатор зробить її стійкою і не дозволить стопі завалюватися. Вашим дітям забезпечені приємні зимові прогулянки в дитячого взуття TOPITOP.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, фіолетово-чорні
Добавити відгук
Відповісти24.11.17 20:48постоянный клиент
Получили. Красивые как на картинке. Размер 24 на ножку 15 см. с маленьким запасом подошли идеально. Но к сожалению цигейка не очень густая, как в описании и не очень теплые. Пол часа на улице при неактивном отдыхе и ноги у ребенка холодные при температуре около 0 градусов. Что будет в -10 боюсь представить.
28.11.17 12:26 TOPITOP.UA
Одевайте теплые шерстяные носки. Материал подклада натуральный и его плотность не может быть полностью одинаковой в разных единицах, как в моделях с искуственным мехом. Но натуральная цигейка все равно куда теплее и здоровее для ног, чем искуственные материалы.
03.12.17 17:12 Ольга
Вот и мы купили малиновые,но как заявлено в описании,что плотная цигейка,такого к сожалению нет.Прочитала, вы написали,что ноги холодные в этих ботиночках,теперь сомневаюсь и думаю вернуть пока не ходили в них
04.12.17 10:55 TOPITOP.UA
Если обувь не ношенная, конечно можете вернуть или обменять на ту, которая Вас более устраивает.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація