"Черевики зимові TOPITOP 178, коричневі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 178 коричневі
Код:8254-4287
Колір:коричневі
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові дитячі черевики шоколадного кольору виконані з якісної шкіри колорадо, «waterproof» з водовідштовхувальним ефектом. У цьому взутті для хлопчиків не страшні ні дощ, ні сніг, шкіряні черевики для дітей завжди будуть виглядати гідно. А використання сучасного обладнання при зчепленні верху взуття з підошвою клейовим способом, забезпечує надійне з'єднання, що гарантує довгострокове використання дитячої ортопедичного взуття TOPITOP. Внутрішня частина виконана з натуральної, м'якою і приємною на дотик хутра-цигейки. Зав'язується дитяче взуття на шнурок, відрегулювати підйом стопи дитини, надалі можна використовувати тільки застібку-блискавку. Ортопедичного результату ще додає підошва з якісного термоеластопласту, конструкція якої запобіжить від ковзання і розподілить навантаження рівномірно, що сприятливо впливає на ріст і розвитку стопи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 178, коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!