"Черевики зимові TOPITOP 068, чорні "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 068 чорні
Код:4247-4289
Колір:чорні
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Супер зручні зимові черевики в практичною забарвленням - чорного кольору, добре підходять для щоденного використання, не вимагають особливого догляду. Не залишають на поверхні плям від бруду, легко очищаються. Дана зимове взуття для дітей має ортопедичний ефект, добре фіксується по нозі, завдяки посиленій п'яті і застібки, в якості якої служать два регульованих ременя на липучках, така дитяча взуття підходить навіть для стоп з високим підйомом. Зимове взуття для хлопчиків має м'який НАДП'ЯТОЧНИК для комфорту. Теплі дитячі черевики в середині з натуральним хутром середньої щільності, забезпечать дихаючий ефект для ніг ваших дітей і допоможуть запобігти їх від промерзання. Підошва розбита на зони різних ударних навантажень, що полегшить перекочування стопи від носка до п'яти при ходьбі, також вона стійка на слизькій поверхні, завдяки високій якості ТЕП матеріалу і рельєфною конструкції. Виготовляється дитяче ортопедичне взуття TOPITOP на обладнанні в Туреччині і кожна пара взуття проходить перевірку якості на всіх етапах виробництва.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 068, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!