"Черевики зимові TOPITOP 128, чорні, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 128 чорні
Код:3491-4304
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові черевики для дівчаток в красивій привабливою забарвленням «в горох» і в той же час, чорні, не мазкі і практичні у використанні, що дозволить носити їх як на кожен день, так і на вихід. Верх взуття з натурального нубуку, який широко використовується для ортопедичного взуття, завдяки своїй високій формостійкості. Нубук добре піддається водовідштовхувальним просоченням, що допомагає на довго зберегти його гарний зовнішній вигляд, а також полегшує очищення взуття від забруднення. Дитячі черевики мають ортопедичними властивостями завдяки гарній фіксації голеностопа, за рахунок посиленого задника з м'яким кантом зверху і регульованою застібки на липучках. А також, щільний пружний супінатор допомагає правильно розподілити навантаження на м'язи зводу стопи. Підошва виготовлена з антиковзаючого термоеластопласту і завдяки антишокова вставкам володіємо амортизуючими властивостями. Дитяче взуття TOPITOP виготовлена на Турецькому з використанням новітніх технологій.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 128, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація