"Черевики зимові TOPITOP 306, бузкові "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 306 бузкові
Код:7741-4307
Колір:бузкові
Матеріал верху:шкіра колорадо
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові черевики для дівчаток бузкового кольору радують своєю яскравістю і красою. Теплий, приємний хутро-цигейка зігріє ноги вашої малятка в зимові холоди. Утеплена хутряна устілка витягується, тим самим полегшуючи догляд за взуттям. Шкіра «колорадо» хоч і яскраве, але легко піддається очищенню, не залишає плям від сльоти (згодом може втрачати колір). Для дітей важливо, щоб взуття було правильно підібрана за розміром, вона не повинна сильно облягати ногу, для того щоб зберігалося тепло в середині і при цьому не допускається теліпання або завалювання стопи. Завдяки вбудованому щільному супінатори і ортопедичної підошві зі скошеним каблуком дитяче взуття стійка і рівномірно розподіляє навантаження при ходьбі по всій стопі. Дитина з легкістю робить перекат, що сприяє правильному розвитку стоп. Ми завжди раді допомогти правильно підібрати ортопедичне взуття TOPITOP по вашим параметрам стопи.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 306, бузкові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація