"Черевики зимові TOPITOP 178, синьо-червоні, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 178 синьо-червоні
Код:2580-4313
Колір:синьо-червоні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Зимові ортопедичні черевики для дівчаток в темно-синьому забарвленні з додаванням червоних елементів. Висока модель дитячого взуття на шнурках містить для швидкого взування блискавку. Шкіра колорадо, з якої виконаний верх дитячого взуття проходить спеціальну обробку на виробництві, завдяки чому шкіра володіє водонепроникним ефектом «waterproof». Така властивість шкіри дуже важливо при повсякденному носінні вироби, воно полегшує догляд за взуттям і зберігає ноги дитини сухими в будь-яку погоду. Натуральне хутро в середині взуття забезпечить тепло і комфорт при тривалих прогулянках. Просторий носок дасть свободу пальцях ніг. Підошва має косою каблук (Томаса) та подовження з внутрішньої сторони, що доповнює список ортопедичних складових. А антиковзні властивості підошви добре себе проявлять в ожеледь. Бездоганний вигляд і високу якість ортопедичного взуття TOPITOP, не змусить вас сумніватися в правильності вибору.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 178, синьо-червоні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!