"Черевики зимові TOPITOP 173, чорні, нубук+лак "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Черевики зимові TOPITOP 173 чорні
Код:8205-4314
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральний нубук + лак
Матеріал підкладу:натуральне хутро
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Високі стильні півчобітки для дівчаток в затребуваному чорному кольорі. Будуть добре виглядати в поєднанні з будь-яким одягом. Виконано з якісного натурального нубуку та лакової шкіри в області халяви. При догляді за нубуком використовуйте водовідштовхувальні спреї. Застібаються на блискавку з внутрішньої сторони взуття, розраховані на ногу середньої повноти. Додатково можна регулювати ступінь прилягання в області халяви вшитой блискавкою і краще зафіксувати стопу допоможе ремінь з пряжкою. Завдяки натуральному хутрі всередині, взуття дуже тепле, вбереже ноги від холоду. Рекомендується носити таку дитячу взуття в суху зимову погоду. Ортопедичне підошва зі скошеним каблуком Томаса і антишокова вставками правильно розподіляє ударне навантаження на стопу і запобіжить плоскостопість.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Черевики зимові TOPITOP 173, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!