Купити дитяче взуття: "Cандалії TOPITOP 604, синьо-коричневі, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Розпродаж! Дитячі Cандалії TOPITOP 604 синьо-коричневі
Код:4474-4364
Колір:синьо-коричневі
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Ортопедичні шкіряні босоніжки для дітей з формоустойчивого нубуку. Шляхетний синій колір відмінно гармонує з коричневими вставками і кантом на підошві. Конструкція верху дитячих босоніжок виконана з урахуванням ортопедичних вимог. Тому в області підйому стопи є дві регульовані надійні застібки, якими здійснюється щільна фіксація дитячого взуття на стопах з різними полнотной розмірами. Для повної стабілізації дитячого голеностопа передбачений високий твердий задник і верхній ремінь на липучці. Фігурна м'яка подушка в п'яті пом'якшить необхідний щільний обхват дитячої ніжки. Звід стопи буде зміцнюватися за рахунок вбудованого супінатора. Ортопедичне підошва зі скошеним каблуком підсилює коригувальні властивості взуття. Каблук Томаса посприяє постановою правильної ходи дитини.
Закритий тип дитячих босоніжок буде захищати стопу, а наскрізні отвори з боків забезпечать достатній в літній період.
Підібрати і купити ортопедичне взуття для дітей в нашому інтернет магазині вам допоможуть привітні консультанти, які відмінно знають всю детальну інформацію про представлений товар.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2021890грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Cандалії TOPITOP 604, синьо-коричневі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!