Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 1865, золотисті "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Код:6620-4397
Колір:золотисті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Хітом весняного сезону стануть золотисті шкіряні черевики на дівчаток. Шик і блиск в цій дитячого взуття також додадуть стрази на подовженому мовою і завжди модна шнурівка.
Зручне і самостійне взування з повним розкриттям вам забезпечить внутрішній замок і шнурівка, для регулювання різної повноти і підйому ніг, яка зафіксує звід стопи в правильному положенні.
Завищений жорсткої фіксації задник (як в берцах) надійно закріпить голеностоп, але не затьмарить красу цієї моделі, а тільки підкреслить вишуканість і стильність ортопедичного взуття для дітей.
Міцна підошва з амортизуючими властивостями буде комфортною в повсякденному носінні, а скошений каблук з подовженим внутрішнім краєм дасть можливість правильному формуванню стоп. Оригінальності додасть і рант з рядком по краю підошви.
Зсередини дитячого взуття є підкладковий утеплений матеріал і шкіряна устілка з пружним супінатором, яка гарантують стабільну повітря, а також виконані відповідно всіх ортопедичних норм.
Неординарна і стильна дитяче взуття для дівчаток поєднується з будь-яким одягом в різному колірному рішенні і напевно приверне увагу оточуючих, які напевно будуть цікавитися, в якому магазині дитячого взуття Ви купили таке взуття для своєї дитини.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21241350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 1865, золотисті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!