Купити дитяче взуття: "Сандалії берці TOPITOP 1144, золотисті "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Сандалії берці  TOPITOP 1144 золотисті
Код:5143-4398
Колір:золотисті
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором, дуже високий жорсткий задник
Якщо вам необхідні ортопедичні туфлі для дівчинки з високим берцями, то наш інтернет магазин ортопедичного взуття для дітей надає таке взуття в модному і красивому дизайні. Перша перевага цих ортопедичних Берець - використання натуральної шкіри високої якості. Зовнішній вигляд шкіри має ніжний, гламурний пудровий відтінок з ненав'язливою графічної аплікацією - і це вже є само по собі головною прикрасою цієї моделі дитячого взуття. Високий Берець необхідний для діток потребують корекції різних деформацій стоп. Всі необхідні ортопедичні елементи проходять контроль на етапі комплектації і виробництва взуття. Завищений жорсткий задник з рівномірно розподіленими застібками призначений для достовірної фіксації стопи. По верхньому краю і всередині туфельок знаходиться м'яка подушка, яка захистить щиколотку від натирання. Завал стопи всередину запобігає поздовжній анатомічний супінатор і скошений каблук "Томаса". Внутрішня частина ортопедичного взуття для дітей виконана з тонкої, м'якої шкіри і це забезпечує комфортні відчуття при тривалому використанні. Підошва з ортопедичними конструктивними особливостями сприяє легкому перекату і впевненим кроків. Перебуваючи в цих туфлях на тривалих прогулянках малятко буде отримувати задоволення від наданого комфорту. Дана ортопедичне взуття для дівчаток, яку можна легко купити в нашому інтернет-магазині, не тільки буде виправляти наявні проблеми, а й принесе позитивний настрій своєю витонченістю і неповторністю.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
2122251690грн.
281850грн.
31323334351950грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Сандалії берці TOPITOP 1144, золотисті
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!