"Кросівки TOPITOP 1066, синьо-білі, шкіра+нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1066 синьо-білі
Код:4180-4429
Колір:синьо-білі
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Взути модно і стильно вашої дитини ви з легкістю зможете в нашому інтернет магазині дитячого взуття. Спортивні елементи даного дизайну шкіряних кросівок для хлопчика дуже гармонійно вписані в загальний зовнішній вигляд. Білі вставки освіжають дану модель. Малюнок на білій стильною підошві виконаний трафаретним способом за останніми тенденціями моди. Для підвищеної міцності підошва прошита машинною строчкою.
Особливу увагу виробник приділив конструктивними особливостями верху: широке розкриття взуття для стоп різної повноти, фігурний спортивний задник для комфортної фіксації стопи, утримання язичка за допомогою пришитою петлі і ременя. Цей пристрій застосовано практичне поєднання двох різних за структурою шкір: натурального нубуку та гладкої шкіри. Ремені протягується через металеві отвори і таким чином мають крок для індивідуального регулювання. У цих кросівках ваш підліток буде відчувати себе зручно і комфортно. подбав про всіх ортопедичних факторах для правильного і здорового розвитку стопи: супінатора, жорсткого задника і фіксуючих елементів. Першосортні якісні матеріали посприяють природному повітрообміну всередині цих кросівок для хлопчиків.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1066, синьо-білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!