"Кросівки TOPITOP 1070, синьо-червоні, нубук "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1070 синьо-червоні
Код:7730-4431
Колір:синьо-червоні
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Якісні шкіряні кросівки для хлопчиків безсумнівно підкреслять індивідуальний спортивний стиль юних спортсменів. Виконано з високо-якісного нубука. Дуже гармонійно підібрана
соковита колірна гамма: темно-синій, синій, червоний і зелений. Біла підошва з нанесеним малюнком є контрастним доповненням в загальному дизайні дитячого взуття. Підошва не ковзає, добре пружинить і забезпечує легкий перекат при ходьбі.
Дитячі кросівки підійдуть для повсякденного носіння в весняно-осінній період. Посилений задник середньої жорсткості і дві липучки будуть утримувати стопу в правильному положенні під час руху.
Усередині м'яка шкіра бежевого кольору підвищує ефект комфорту, а устілка з пружним супінатором надасть профілактичний вплив на склепіння стопи.
Виробник бренду Topitop подбав, як завжди, про якість, зручність і практичність дитячого взуття.
Володарі взуття такої високої якості обов'язково залишаться задоволені своїм якісне взуття для дітей в нашому інтернет магазині і отримуйте знижки за накопичувальною системою.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1070, синьо-червоні
Добавити відгук
Відповісти01.03.18 18:05Елена
Спасибо большое за кроссовки, очень понравились,хорошего качества.Спасибо менеджеру за хорошую консультацию и подбор обуви.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!