"Туфлі TOPITOP 670, білі "

Вибачте, але в цей час в наявності немає розмірів цієї моделі
Розпродаж! Дитячі Туфлі TOPITOP 670 білі
Код:4264-4440
Колір:білі
Матеріал верху:натуральна шкіра
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:щільний пружний супінатор
Зустрічайте новинку весняно-літнього сезону - підліткові туфлі для дівчаток в дуже модному і сучасному виконанні. Цей зразок дитячих туфель з нової колекції виконаний повністю з якісної натуральної сировини. Поверхнева висікання малюнка на шкірі, за допомогою лазерного обладнання, однозначно робить взуття для дітей оригінальною. Шкарпеткова частина туфель прикрашена елегантним тонким бантиком зі шкіри, який надійно пришитий, на кінчиках якого закріплені блискучі стрази. Гарний зовнішній вигляд дитячого взуття обов'язково буде дарувати гарний настрій своєї юної господині.
Глибокий виріз в туфлях дозволяє підібрати дану взуття на стопи з різними підйомами.
Витончений вузький ремінець на липучці фіксує звід стопи і красиво виглядає на ніжках.
Дівчаткам сподобається стильна рельєфна підошва-танкетка, що має допустиму височина. Підошва з пористого поліуретану має стійку конструкцію.
Продумані складові взуття дітей: шкіряна анатомічна устілка з пружним супінатором, середньої жорсткості формоустойчивая задник.
Виробником дитячого взуття враховані всі моменти для здорового формування ніг і безсумнівно прикрасять ваші наряди як на кожен день, так і в святкові дні.
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям

Повернутися

Відгуки про дитячі Туфлі TOPITOP 670, білі
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація