Купити дитяче взуття: "Закриті туфлі TOPITOP 8021, фіолетові, нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Закриті туфлі TOPITOP 8021 фіолетові
Код:5292-4470
Колір:фіолетові
Матеріал верху:натуральний нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса), антишокова вставками і аероаммортізатором
Зручність і комфорт дитина відчує, коли взує дитячі туфлі від виробника TOPITOP. Ця модель туфель для дівчаток оснащена всіма ортопедичними елементами, які необхідні для формування правильної ходи і здоров'я дитячих ніжок. У частині п'яти дитячого взуття знаходиться формоустойчивая задник з вбудованою твердої пластиною, який забезпечує рівне положення п'яти при ходьбі. Устілка з анатомічним супінатором подбають про легкій ході вашої малятка. Підошва зі скошеним і подовженим з внутрішньої частини каблуком грає важливу роль для профілактики і корекції плоско вальгусной деформації стоп у дітей. А наявність антишокових вставок і аеро амортизаторів забезпечує м'якість при ступанія на поверхню. Всі ці технічні характеристики поєднуються і з якістю виконання верху і внутрішньої частини дитячих закритих туфель. Вони зроблені з високоякісної шкіри різної товщини. Дизайнери створили цю модель взуття для виходячи з останніх тенденцій в світі взуттєвої моди. Колірна гамма в фіолетово-малинових відтінках дуже популярна серед асортименту взуття для дітей весна-осінь. А деякий шарм додає прикраса у вигляді сердечок зі стразами.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
181921222526301350грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Закриті туфлі TOPITOP 8021, фіолетові
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!