Купити дитяче взуття: "Кросівки TOPITOP 1017, зелені, шкіра+нубук "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Кросівки TOPITOP 1017 зелені
Код:3248-4471
Колір:зелені
Матеріал верху:натуральна шкіра + нубук
Матеріал підкладу:натуральна шкіра
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор
Новинкою сезону є дані дитячі ортопедичні кросівки. Оригінальне забарвлення звертає на себе увагу. Насичений зелений колір натурального нубуку з білими шкіряними вставками додадуть вашому образу весняного настрою. Ця модель в спортивному стилі дуже зручна для активних і тривалих прогулянок. Практичні застібки-липучки надійно фіксують взуття для дітей. Завдяки цьому кросівки можна підібрати як на худі так і на об'ємні ноги. Знімна формована шкіряна устілка має поздовжній супінатор і подпяточнік. Ці елементи допоможуть зняти з ніжки дитини втому під час активних і тривалих прогулянок. Гнучка, рифлена підошва має проти-ковзаючим ефектом і коліна вашого шибеника залишаться цілими. Верхній край п'яткової частини обшитий подушкою з м'якої шкіри, яка вбереже від натирання. Жорсткий задник утримає ногу в правильному положенні. Кросcовкі послужать вам службу в дощову і прохолодну погоду. Взуття, яку купити в нашому інтернет магазині, виконана з натуральної сировини - це запорука здоров'я і комфорту. Залишайтеся з нами і ми завжди будемо знайомити вас з новими тенденціями в світі моди дитячого взуття.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
21790грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Кросівки TOPITOP 1017, зелені
Добавити відгук
Відповісти26.05.20 15:06Виктория
Здравствуйте! Получили кроссовки и нам они понравились. Кроссовки соответствуют фотографии и качество хорошое. Только стелька по размерах больше чем в размерной сетке указано. Спасибо консультанту Людмиле за помощь в выборе кроссовок.
26.05.20 17:29 TOPITOP.UA
То что при вкладных стельках в обуви, стелька может быть больше чем указано в размерной сетке это нормально, потому как она обычно вырезается с загибом по периметру и надежно закрывает щель между подкладом и обувным картоном который лежит на подошве. Такой запас позволяет убрать щели при небольшом перемещении стельки внутри обуви. Ориентироваться стоит на размер указанный в размерной сетке, который как раз измерен так, чтобы нога указанной длинны помещалась в эту обувь впритык. Если Вас смущает стелька которая имеет загиб, Вы можете самостоятельно ее уменьшить при помощи обычных ножниц. Желательно за раз не срезать более 1-2мм, а после среза обязательно проверять результат вложив стельку в обувь.
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!